Ανάδρομος Ερμής από 10 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022, στα Ζώδια του Διδύμου και του Ταύρου!

Μπερδέματα, ασυνεννοησία, καθυστερήσεις, λάθη σε επικοινωνίες και μετακινήσεις, αγορές που μετανιώνουμε, κακή μνήμη, λανθασμένη σκέψη!

Όχι, ο Ανάδρομος Ερμής, δεν είναι μόνο τα παραπάνω! Είναι μία μεγάλη ευκαιρία, να επικοινωνήσουμε ξανά με άτομα του ερωτικού -και όχι μόνο- παρελθόντος και να επιδιώξουμε επανασύνδεση και επανένωση! Αναμένουμε λοιπόν, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, με πρώην!

Για επανασύνδεση, με τον Ανάδρομο Ερμή, ευνοούνται από 10 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022, κυρίως Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, όπως και Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Στις 19 Μαΐου, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται πολλές ερωτικές επικοινωνίες με παλαιούς έρωτες, αλλά και μπόλικη τύχη, αν θέλουμε να επιδιώξουμε επανασύνδεση!

Στις 21 Μαΐου, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα φέρει άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, νέα, εξομολογήσεις και ειδήσεις από παρελθοντικούς έρωτες!

Στις 23 Μαΐου, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα μας ωθήσει να μην διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσουμε επανασύνδεση! Το μυαλό μας τρέχει με υψηλές ταχύτητες και ξέρουμε τον τρόπο, να πλησιάσουμε ξανά έναν έρωτα του παρελθόντος! Δυναμισμός, αποφασιστικότητά και σεξουαλικότητα, θα μας δώσει αυτό που θέλουμε!

Στις 25 Μαΐου, η Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει παθιασμένα μηνύματα από παλαιούς έρωτες, ωφέλιμες αποκαλύψεις που τους αφορούν, καυτές στιγμές μαζί τους και πολλές μη αναμενόμενες ερωτικές εξομολογήσεις!

ΔΕΣ ΕΔΩ>>ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω, από 10/5/22 έως 3/6/22!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων 9 έως 15 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 16 έως 22 Μαΐου 2022
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.