1ΚΡΙΟΣ


Νικηφόρος Σεβαστός
Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Σεβαστού, διαφορετικός από όλους, επαναστάτης, με μοντέρνες ιδέες και ανοιχτό μυαλό. Πάει συνεχώς κόντρα στον πατέρα του και διεκδικεί πεισματικά την Ασημίνα, την οποία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, όση “πόρτα” κι αν του ρίχνει στην αρχή και φυσικά την κατακτά, ως κλασικός Κριός που θέλει πάντα να νικά! Ως κλασικός Κριός βέβαια, με το που του την έπεσε η Δρόσω, το έκανε το σεξάκι και δεν υπολόγισε καν ότι είναι αδερφή της γυναίκας του! Δεν φταίει αυτός μωρέ… Η Κριαρίσια παρορμητικότητα του φταίει, που δεν μπορεί να πει όχι στο σεξ, no matter what… Χαίρεται όταν παίρνει την θέση του πατέρα του και το παίζει κύρης του σπιτιού, ακόμα κι όταν ο father επιστρέφει. Αρχηγός προσπαθεί να το παίξει και στον Συνεταιρισμό και όταν μυρίζεται το “κέρατο” της Ασημίνας με τον Μπάμπη, η αντίδραση Κριαρίσια! Διεκδικεί εκ νέου την Ασημίνα, απειλεί με όπλο το τρίτο πρόσωπο και κάνει στην γυναίκα του πρώτη φορά, παθιασμένο wild sexάκι!

Ουρανία Σταμούλη
Δυναμική, ειλικρινής, παθιασμένη, έξω καρδιά και τίμια! Παρόλο που είναι φλύαρη, δεν γουστάρει τα κρυφά και τα κουτσομπολιά! Ξέρει να στέκεται στα πόδια της και όταν έφαγε το βαρβάτο “κέρατο”, από τον Κυριάκο, του έδωσε πόδι και εκείνος ένιωσε στο πετσί του, τι σημαίνει νεύρα Κριαρίνας! Δεν φοβόταν να μείνει μόνη της και το έδειξε με κάθε τρόπο! Ωστόσο, τον αγαπάει μωρέ τον Κυριάκο της!

Χαραλάμπης (Μπάμπης ντε!) Βαμβακάς
Τέντυ μπόης, το παίζει ο Τραβόλτα του κάμπου, διαφορετικός, μοντέρνος, αγενής, παρορμητικός! Δεν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, δεν κάνει σχέδια για το μέλλον και κοροϊδεύει τους νοικοκυραίους και τις “παραδοσιακές μορφές” ενός χωριού! Ερωτεύεται αυτήν που δεν μπορεί να έχει, την Ασημίνα (το Ασημινάκι) και την διεκδικεί, μέχρι να την κατακτήσει, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες!

 

2ΤΑΥΡΟΣ

 

Δούκας Σεβαστός
Αδίστακτος μεγαλογαιοκτήμονας, πιστός σύζυγος, αυστηρός και σκληρός πατέρας, παρτάκιας ως αδερφός και θείος, αγύριστο κεφάλι, απληστία για πλούτο και ως κλασικός Ταύρος, θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που έχει στο μυαλό τους και γενικά, θα κάνει πάντα το δικό του! Δεν ξεχνά, δεν συγχωρεί, δεν ησυχάζει αν δεν αποκτήσει τα χωράφια που θέλει! Ακόμα κι αν δεν τα αποκτά, ακόμα κι όταν ναυαγούν τα σχέδια για την βιομηχανική ζώνη, ακόμα κι όταν έχει υπάρξει μέχρι και φυγάς, επιμένει πως ότι έκανε ήταν το σωστό, ότι μόνο αυτός ξέρει τι πρέπει να γίνει, για να μείνει η οικογένεια του στην κορυφή και πάλι δεν κάνει πίσω σε τίποτα!

Ασημίνα Σταμίρη
Η μεσαία αδελφή της οικογένειας Σταμίρη. Λογική, αλλά και συναισθηματική. Γλυκιά με όλους, αλλά σεμνή! Πολύ πιο συντηρητική και μαζεμένη, από τις άλλες δυο αδερφές και δεν υπερβαίνει ποτέ τα όρια! Ως γνήσια Ταύρινα, άργησε να πει το “Ναι” στον Νικηφόρο, έκανε γαϊδουρινή υπομονή με την κακιασμένη πεθερά και κράτησε το ήθος της, στο ύψος του! Έλα όμως που μετά την τρομερή προδοσία του Νικηφόρου και της Δροσούλας, γίνεται κολλητή με την πεθερά και γυρνάει την πλάτη σε όσους της είπαν ψέματα και την κορόιδεψαν. Μεγαλώνει σαν πραγματική μητέρα τον μικρό Σέργιο κι ας είναι το παιδί του συζύγου και της ίδιας της, της αδερφής και τον λατρεύει! Ωστόσο, ο Ταύρος δεν την ξεχνά την προδοσία, ούτε μετά από τόσα χρόνια. Η ώρα της εκδίκησης, μάλλον ήρθε μαζί με τον Μπάμπη…

Άγγελος Φαναριώτης
Ο εγγονός του Νέστορα, που επέλεξε να γίνει χωροφύλακας στο Διαφάνι, στο πλευρό του Προύσαλη. Ευγενικός, χαμηλών τόνων νέος, προσγειωμένος, σοβαρός και ώριμος. Έντιμος, ειλικρινής και δίκαιος. Ερωτεύεται την Σοφούλα, κόρη του κοινοτάρχη και πάει ως είθισται, να την “ζητήσει” από τους γονείς της, με όλη την επισημότητα. Έξυπνος σε θέματα δουλειάς και υπηρεσίας, αργόστροφος όμως σε θέματα έρωτα, αφού επιμένει στην ζωηρή Σοφούλα, ακόμα κι όταν βλέπει ότι το μάτι της “παίζει” παντού, μέχρι και στον μόνο άνθρωπο που αντιπαθεί τόσο, τον Βόσκαρη!

3
ΔΙΔΥΜΟΣ


Κυριάκος Βαμβακάς
Κλαριντζής, επικοινωνιακός, κοινωνικός, πάντα κεφάτος και μετά από τόσα χρόνια φλερτάρει ακόμα με γοητευτικό και παιχνιδιάρικο τρόπο την Ουρανία! Και εκεί που λες, να το τέλειο ζευγάρι, σκάει η άλλη αρραβωνιαστικιά… Αναμενόμενο για έναν άντρα Δίδυμο που λείπει μακριά συχνά, για μεγάλα διαστήματα… Παρ’όλ’αυτά, όταν κατάλαβε ότι χάνει την Ουρανίτσα του, την ζαργάνα του, δεν σταμάτησε να επιμένει μέχρι να την κερδίσει ξανά και έκτοτε, σπαθί ο Κυριάκος! 

Ρίζω
Νοσοκόμα, μαμή, προξενήτρα, ξεματιάστρα, έμπορος ειδών προικός και παρ’όλες τις τόσες ασχολίες της, βρίσκει χρόνο να μιλά (να μιλά ακατάπαυστα βασικά) με όλο το χωριό και να μαθαίνει τα πάντα για τους πάντες! Κουτσομπόλα από τις λίγες, γλωσσού, ανακατώστρα, αλλά ψυχούλα! Δεν σταματά να φλερτάρει τον ενομοτάρχη (έπεσε και φιλάκι Πρωτοχρονιάτικα) κι έχει και την wannabe πεθερά Δέσπω να την σιγοντάρει (ανάμεσα στους τσακωμούς τους δηλαδή…) Πιο Διδυμίνα, δεν γίνεται!

Σοφούλα Τόλλια
Ναι, ναι Διδυμάκι η Σοφούλα σαφέστατα (άντε ίσως και με κανέναν πλανήτη στον Αιγόκερω, αφού την τραβάνε οι μεγαλύτεροι άντρες). Φλερτάρει δίχως αύριο, με άντρες που δεν πρέπει, παραμυθιάζει τον φουκαρά τον Άγγελο και if you ask me, παίρνει δικαίως την θέση της κάποτε νεαρής, αλλά ζωηρής Δροσούλας στο Διαφάνι! Κολακεύεσαι Σοφούλα, ξύπνια είσαι Σοφούλα (όπως και το πονηρό σου παιχνιδιάρικο βλεμματάκι), αλλά από τον Βόσκαρη, θα την πάθεις μου φαίνεται!

 

4
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Κωνσταντής Σεβαστός
Πότης, νευρικός, επιπόλαιος, παρορμητικός, με αδυναμία στις μεγαλύτερες γυναίκες, ευαίσθητος μόνο για την πάρτη του κυρίως και με πολλά ψυχολογικά από την παιδική ηλικία, λόγω της υποτιμητικής και άδικης συμπεριφοράς του πατέρα του, προς το πρόσωπο του! Το -κακό- παρελθόν τον κυνηγά και δεν μπορεί να ξεφύγει! Έχει ανάγκη σαν τρελός, την προσοχή και την αποδοχή του μπαμπά και προσπαθεί συνεχώς να το πετύχει, αλλά πάντα με λάθος τρόπους! Για χατίρι λοιπόν του μπαμπά (αλλά και γενικά για το στάτους της οικογένειας), επιλέγει για νυφούλα μία Δόμνα (μου θυμίζεις την μάνα μου, γι’αυτό σε αγαπάω), αλλά ερωτεύεται τρελά την Δρόσω, όταν την είδε στην Τρούμπα και του έγινε εμμονή η σωτηρία της! Καρκινάκι παιδιά… Την καρδιά θα ακολουθήσει!

Πηνελόπη Σεβαστού
Άβουλη, ήσυχη, γλυκούλα, κάνει ό,τι πει η μαμά και ο μπαμπάς, μέχρι που απαρνείται τον μεγάλο της έρωτα (που φυσικά τον ξέρει από παιδί) και παντρεύεται κάποιον που δεν θέλει. Δεν διεκδικεί ποτέ αυτό που θέλει και σκύβει πάντα το κεφάλι στις διαταγές και τις αποφάσεις της οικογένειας της ως γνήσια Καρκίνος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μισεί και να το δείχνει, τις αδερφές Σταμίρη, χωρίς η ίδια να καταλαβαίνει τον λόγο! Όταν μαθαίνει πως ο Μελέτης είναι πρωτοξάδερφος της, η καρδιά της δεν αλλάζει ρότα. Για χρόνια. Και μετά σκάει ένας Εισαγγελέας, την παίρνει τα μυαλά (χωρίς ωστόσο να σταματήσει να αγαπά τον πρώτο της έρωτα) και πρώτη φορά κάνει την επανάσταση της, απέναντι στην οικογένεια της!

Τάκης

5
ΛΕΩΝ


Νέστορας Φαναριώτης
Ευθυτενής, αρχοντικός, προστατευτικός, σοφός, εμπνέει σεβασμό, έχει την καλύτερη φήμη στο χωριό, γενναιόδωρος από κάθε άποψη, με αξιώματα, ως αφεντικό είναι ιδιαίτερα δοτικός, έχει το θάρρος της γνώμης του και βοηθά πάντα τους αδυνάτους! Λάτρευε τον γιο του, λατρεύει τον εγγονό του, αλλά στάθηκε ως πατέρας και στον Κυπραίο, τον δολοφόνο του ίδιου του, του παιδιού. Ωστόσο, δεν μπορούσε να πάρει πίσω την αγάπη του, αλλά ταυτόχρονα είχε ορκιστεί για την τιμωρία αυτού που ευθυνόταν, για τον χαμό του γιου του! Λιοντάρι κανονικό!

Μυρσίνη Σεβαστού
Περήφανη, ψωνάρα και με τουπέ πρωτευουσιάνας, που σνομπάρει το Διαφάνι, τους χωριάτες και κυρίως μισεί τις παρακατιανές αδερφές Σταμίρη. Επιδεικνύει τα μπόλικα χρήματα της οικογένειας της με κάθε ευκαιρία, είναι εγωκεντρική, παθιασμένη, εντυπωσιακή και έχει τσουβάλια έπαρση. Ωστόσο, η σωστή η Λιονταρίνα, θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά της, ιδίως αν το μητρικό της ένστικτο της λέει, πως κάποιες χωριάτισσες, τα πείραξαν… Αφού η Ελένη παραδόθηκε, έκανε τα αδύνατα-δυνατά να την ξεκάνει. Έλα όμως, που όταν ανακαλύπτει, πως ο ίδιος της ο άντρας, έκανε δυο από τους γιους της δολοφόνους και πως αυτός τα ξεκίνησε όλα, έγινε πιο σκύλα από ποτέ! Έτσι είναι μία μάνα Λιοντάρι!

Δόμνα

 

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Μελέτης Ζωϊτός
Το παιδί για όλες τις δουλειές, από σανό για τα άλογα, μέχρι δολοφονίες. Υπηρετεί πιστά τον Δούκα, χωρίς αντίρρηση, χωρίς εγωισμό, χωρίς γνώμη. Κρυφά ερωτευμένος με την Πηνελόπη, ξέρει καλά πως ποτέ δεν θα ενέκρινε η οικογένεια της μία τέτοια σχέση και έτσι ποτέ δεν βρίσκει το θάρρος να την διεκδικήσει. Μέχρι που βρέθηκε στο χαντάκ’ δηλαδή, όπου και εκεί απλά δέχθηκε και υπόμεινε την τιμωρία του! Σίγουρα Παρθένος….

Παγώνα Τόλλια
Κλασική νοικοκυρά, η απόλυτη, η καλή, το υπόδειγμα μητέρας και συζύγου. Έτοιμη πάντα να κατακρίνει και να σχολιάσει ό,τι και όποιον ξεφεύγει από τις πατροπαράδοτες συνήθεις του Διαφανίου, αφού ο,τιδήποτε διαφορετικό από εκείνη, απλά δεν είναι τέλειο. Η τόση τελειομανία τελικά, σε μουρλαίνει στο τέλος, Παρθένε…

Αγορίτσα

7
ΖΥΓΟΣ

 

Λάμπρος Σεβαστός
Ευγενικός, μετρημένος, πράος, συμπαθητικός και γοητευτικός νέος, ερωτευμένος με την Λενιώ, αλλά επειδή ο μπαμπάς δεν τον άφησε να μπλέξει μαζί της, κότεψε και δεν την έκλεψε, παντρεύτηκε άλλη, γιατί χωρίς γάμο δεν μπορεί, αλλά γυρνώντας στο χωριό, κεράτωσε την γυναίκα του, με τον έρωτα του… Ζυγός, τι να λέμε…

Θεοδοσία Σεβαστού
Η κερατωμένη γυναίκα του από πάνω, είναι γλυκιά, συμπαθητική, κοινωνική, καλοσυνάτη, τρυφερή, τέλεια σύζυγος, κάνει τα πάντα για να σώσει τον γάμο της, όση προδοσία κι αν βιώσει από αυτόν. Ωστόσο κι αυτή, το κερατάκι της το έριξε… Και καλά έκανε η Ζυγίνα, αν θέλετε την γνώμη μου…

Σέργιος Junior (ή Γιώργης sometimes)

 

8
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Θωμάς Κυπραίος
Ιδιωτικός ντετέκτιβ, με πολλά βρόμικα μυστικά, πανέξυπνος, πειστικός, γοητευτικός, διορατικός, που προκειμένου να επιβιώσει και να πετύχει αυτό που θέλει, πατάει επί πτωμάτων, που μπορεί και χειραγωγεί τους πάντες πανεύκολα, αλλά κυρίως την Μυρσίνη με τα τέλεια σεξουαλικά του κολπάκια και φυσικά, ερωτεύτηκε την Λενιώ, την πιο δύσκολη γκόμενα του χωριού! Γιατί ο Σκορπιός, γουστάρει τις προκλήσεις και τα δύσκολα…

Δέσπω Προύσαλη
Η κατάκοιτη μάνα του ενωμοτάρχη Προύσαλη. Με αστυνομικό δαιμόνιο, σαφώς ισχυρότερο από τον γιο της, καχύποπτη, διορατική, έξυπνη, διαισθητική και γλωσσοκοπάνα από τις λίγες! Λατρεμένη Σκορπίνα!

Μάνος Βόσκαρης

 

9ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Βασίλης Προύσαλης
Ορκισμένος εργένης, νευρικός, αισιόδοξος, βλέπει πάντα την καλή πλευρά σε καταστάσεις και πρόσωπα, φιλότιμος, δίκαιος, κοινωνικός, φιλικός και με ανοιχτό μυαλό! Τοξοτάρα!

Βιολέτα Μαυρούδη
Ζωντοχήρα καφετζού, που δεν την ενδιαφέρουν τα σχόλια και τα κουτσομπολιά του χωριού, προς το πρόσωπο της, τραβιέται με έναν πιτσιρικά, μετά με έναν χήρο, είναι δυναμική, διαφορετική, με τσαμπουκά και δίκαιη. Κάνει την επανάσταση της σε μία κλειστή κοινωνία κι όμως η πλειοψηφία, την αγαπάει! Εκτός από τις κατίνες του χωριού, of course… Τοξοτίνα σιγουράκι…

Ζορζέτ 

 

10
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Κλεομένης
Γοητευτικός, ντελικάτος, χαμηλών τόνων, ραδιούργος και πλασάρει τον εαυτό του ως λεφτά και επιτυχημένο. Ομοφυλόφιλος, που αρνείται την φύση του και κάνει γάμο συμφέροντος, με την Πηνελόπη. Όλα για την προίκα… Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο… Ξέρει ο Αιγόκερως!

Λενιώ Σταμίρη
Ο “άντρας” και το θεμέλιο της οικογένειας Σταμίρη! Δυναμική γυναίκα, αγέρωχη, δεν σκύβει το κεφάλι μπροστά στους άντρες, παρά την κλειστή κοινωνία που ζει και προστάζει άλλες συμπεριφορές από το γυναικείο φύλο. Προστατεύει τις δυο μικρότερες αδερφές της και είναι ικανή, μέχρι και φόνο να κάνει για πάρτη τους! Δεν προδίδει τον πατέρα της πουλώντας σπίτι και χωράφια, δεν θέλει να φύγει από την βάση της, το Διαφάνι και παρόλο που είναι σοφή και απόλυτα λογική προδίδεται συχνά, από την παρορμητικότητα της! Αιγοκερίνα γαρ…

Σωκράτης Θέμελης aka Τραπεζίτης 
Ένας καλός (γελάει ο κόσμος) πατέρας, που μεγάλωσε ολομόναχος την κόρη του, τραπεζίτης κολλημένος με την καριέρα του και το γέμισμα του πορτοφολιού του, ακόμα και παράνομους τρόπους! Βιαστής της Ανέτ και πατέρας του Μελέτη, αλλά ποτέ δεν θα το παραδεχθεί, προκειμένου να μην πλήξει το κύρος του και την υπόσταση του! Συναίσθημα VS Όφελος, σημειώσατε 0-1…

11
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Μιλτιάδης Σεβαστός
Προδομένος και ξεχασμένος από τον ίδιο του τον αδερφό, καταπιέζει μέσα του την αδικία και παραμένει καλόψυχος, ανεκτικός και καλοπροαίρετος. Μπορεί να συγχωρέσει το ο,τιδήποτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνά. Βοηθά τους πάντες, είναι ανθρωπιστής και χαίρεται με την ευτυχία των άλλων, όπως ο κλασικός Υδροχόος. Α, είναι και λίγο γκομενιάρης… Τολμηρός μπήχτης anyway…

Ανέτ Σεβαστού-Ρουσσώ
Παριζιάνικος αέρας, πρωτοποριακές ιδέες, δοτική, επαναστάτρια, ανεξάρτητη, διαφορετική, προσιτή, ανοιχτόμυαλη, καλόψυχη, στήριγμα στους αδικημένους, τολμηρή και δεν φοβάται να πάει κόντρα στο ρεύμα και να κάνει τα πάντα, ώστε να αποκαταστήσει αδικίες! Εντελώς Υδροχόος!

Αλέξης Γραμματικός aka Εισαγγελέας

12
ΙΧΘΥΣ


Γιάννος Σεβαστός
Ένα γλυκύτατο πλάσμα, με νευράκια όταν νιώθει αδικία, που ξέρει να κρατά τα μυστικά αυτών που έχει στην καρδιά του, αλλά και που θυσιάζεται ο ίδιος, για να γλιτώσουν αυτοί που αγαπάει… Ο απόλυτος Ιχθύς…

Δρόσω Σταμίρη
Όμορφη, ναζιάρα, γλύκα, καλλιτεχνική φύση, της αρέσει να ονειρεύεται (για too much όνειρα μιλάμε όμως…), παίζει με αγόρια και φλερτάρει, αλλά καψουρεύεται τον σύζυγο της αδερφής της… Λίγο η Ψαρίσια τάση να μην ακούει την λογική, αλλά μόνο την καρδιά, λίγο και η φύση του Ιχθύ, για απαγορευμένα, κάνει σεξάκι με τον κουνιάδο και γκαστρώνεται κιόλας…

Λάζαρος

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 13 έως 19 Απριλίου 2020
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 20 έως 26 Απριλίου 2020
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.