Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, από 25 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου και οι όψεις που θα σχηματίσει!

Δες αν σε επηρεάζουν:

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού 3/3: Κεραυνοβόλοι έρωτες, θετικές αλλαγές, εκπλήξεις, φιλίες που μετατρέπονται σε έρωτα, ανέλπιστα χαρμόσυνες εξελίξεις στην αισθηματική ζωή, φλερτ, γνωριμίες, ανανέωση σχέσεων και νέα ξεκινήματα! Ευνοούνται Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού 9/3: Λάθος ερωτικές κατευθύνσεις και επιλογές, σύγχυση στις σχέσεις, λάθη του παρελθόντος που επαναφέρουν παλαιές πληγές, επανάληψη προβλημάτων, συναισθηματικές μεταπτώσεις, εγωκεντρισμός, υπερβολή και αμφισβήτηση προσωπικής αξίας. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα 14/3: Από την μία, Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι των αρχών του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν ρομαντισμό, συναίσθημα, εκπλήρωση ερωτικών ονείρων και τρυφερές στιγμές! Από την άλλη όμως, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των αρχών του 3ου δεκαημέρου, παρασύρονται από απατηλές ελπίδες, συναίσθημα και ψευδαισθήσεις, σε λάθος έρωτες, που τελικά τους απογοητεύουν!

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα 18/3: Ισχυρό ερωτισμό, γοητεία, έντονη έλξη, πραγματοποίηση επιθυμιών, σεξουαλικότητα και παθιασμένους έρωτες θα φέρει η όψη! Ευνοούνται Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

 

ΔΕΣ ΕΔΩ>> αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων ανά δεκαήμερο, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, έως 21/3!

Προηγούμενο άρθροΤαρώ Lenormand: Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Μαρτίου 2021
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 1 έως 7 Μαρτίου 2021
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.