Η Αφροδίτη στους Διδύμους, από 9 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2021 και οι όψεις που θα σχηματίσει!

Δες αν σε επηρεάζουν:

Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα 18/5: Ισορροπημένος συναισθηματικός και ψυχικός κόσμος, αρμονία, αγάπη, απαλλαγή από προβλήματα στον έρωτα, επούλωση παλαιών ερωτικών πληγών, ομορφιά, καλλιτεχνικές επιτυχίες και καλή αισθητική, θα έχουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!


Σύνοδος Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού 18/5:
Ανταμοιβή για τις μέχρι τώρα προσπάθειες στον έρωτα, συναισθηματική ικανοποίηση, λύσεις στα προβλήματα, καρμικούς έρωτες, υπερβολική ευαισθησία και ρομαντισμό, θα έχουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου 20/5: Ερωτική πίστη και αφοσίωση, σταθερότητα και ουσία στις ερωτικές σχέσεις, ειλικρινή αισθήματα, οικονομικές θετικές εξελίξεις, σοβαρότητα στα αισθηματικά ζητήματα, θα έχουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα 27/5: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, παρασύρονται από απατηλές ελπίδες, μυστικά, ψέματα, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις, σε λάθος έρωτες, που τελικά τους απογοητεύουν και τους προδίδουν!

 

Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης 29/5: Ερωτικές συνομιλίες, χαρούμενα νέα, φλερτ, συναισθηματικά μηνύματα και τηλεφωνήματα και λύσεις στις σχέσεις τους, θα έχουν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

 

ΔΕΣ ΕΔΩ>> τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων ανά δεκαήμερο, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, έως 2/6/21!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 3 έως 9 Μαΐου 2021
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 10 έως 16 Μαΐου 2021
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.