Η Αφροδίτη στον Τοξότη, από 7 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2021 και οι όψεις που θα σχηματίσει!

Δες αν σε επηρεάζουν:

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!

Κάλεσε στο ☏ 14994!

 

Αντίθεση Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού 11/10: Λανθασμένες ερωτικές επιλογές και κατευθύνσεις, σύγχυση στις ερωτικές σχέσεις, λάθη του παρελθόντος, προβλήματα και παλαιές πληγές, συναισθηματικές μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα, εγωισμός, υπερβολές και ανασφάλεια. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου 13/10: Πίστη και αφοσίωση στον έρωτα, σταθερότητα, σιγουριά και ουσία στις αισθηματικές μας σχέσεις, ειλικρινή συναισθήματα, σοβαρότητα και ωριμότητα στον έρωτα, θα έχουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα 16/10: Ισορροπημένη ψυχολογία και συναισθηματική κατάσταση, αρμονία, ηρεμία, απαλλαγή από προβλήματα στον έρωτα, επούλωση παλαιών πληγών στον αισθηματικό τομέα, ανανέωση εμφάνισης και καλή αισθητική, θα έχουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης 17/10: Ερωτικές συνομιλίες, χαρούμενα νέα και ειδής, φλερτ, συναισθηματικά μηνύματα από το παρελθόν και λύσεις στις σχέσεις τους, θα έχουν οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα 27/5: Λάθος απατηλές ελπίδες, μυστικά, ψέματα, προδοσίες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις, που τελικά απογοητεύουν θα έχουν οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία 4/6: Ερωτική τύχη, ομορφιά, λάμψη, ευκαιρίες για ερωτική επιτυχία, νέες αισθηματικές σχέσεις και γνωριμίες, προτάσεις, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, καλή φήμη, φλερτ, επίτευξη στόχων και χαρμόσυνες συναισθηματικές στιγμές, θα έχουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

 

ΔΕΣ ΕΔΩ>> αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων ανά δεκαήμερο, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, έως 5/11!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 4 έως 10 Οκτωβρίου 2021
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 11 έως 17 Οκτωβρίου 2021
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.