Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, από 10 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου 2021 και οι όψεις που θα σχηματίσει!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!

Κάλεσε στο ☏ 14994!

Δες αν σε επηρεάζουν:

Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου 17/9: Στον ερωτικό τομέα, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, δυσκολίες, ψυχρότητα, ακόμα και χωρισμούς, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού 23/9: Νεύρα, καυγάδες, ρήξεις, λάθη, τάση για ανούσια επανάσταση και ανεξαρτησία, δυσάρεστες ανατροπές στον έρωτα, σχέσεις που αρχίζουν και διαλύονται γρήγορα, ιδίως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου!


Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα 29/9: 
Συναισθηματική ικανοποίηση, ρομαντισμό, εκπλήρωση ονείρων και τρυφερές στιγμές, θα έχουν Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!
 

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία 1/10: Μακριά από ερωτικές υπερβολές, γκάφες, απαιτήσεις, ζαβολιές, ανωριμότητες και επιπολαιότητες, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα 2/10: Πάθος, σεξουαλικότητα, γοητεία, καυτούς έρωτες, ομορφιά και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, θα έχουν Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

 

ΔΕΣ ΕΔΩ>>αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων ανά δεκαήμερο, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, έως 7 Οκτωβρίου!

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 6 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.