Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, από 5 Νοεμβρίου 2021 έως 5 Μαρτίου 2022 και οι όψεις που θα σχηματίσει!

Δες αν σε επηρεάζουν:

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!

Κάλεσε στο ☏ 14994!

 

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 19/12 έως 29/1: Ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου και 3ου δεκαημέρου! Αναποδιές στα ερωτικά τους ζητήματα, οι Παρορμητικοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης 6/11: Ερωτικές, ρομαντικές και τρυφερές επικοινωνίες, αλλά και νέες γνωριμίες μέσω φλερτ, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα 15/11: Επανέρχονται παλαιές πληγές, στον ερωτικό τομέα, για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού 19/11: Κεραυνοβόλοι έρωτες, εξομολογήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα 30/11 & 24/2: Ρομαντισμός, τρυφερές στιγμές και εκπλήρωση ονείρων, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα 11/12 & 3/3: Πάθος και καυτές στιγμές για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου! Τοξικότητα, λάθος ερωτικές επιλογές, παιχνίδια εξουσίας και ζήλια, για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Ανάδρομης Αφροδίτης-Πλούτωνα 25/12: Ερωτική συνεύρεση με πρώην, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου! Απογοητεύσεις από ένα λάθος ερωτικό πισωγύρισμα, για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης 29/12: Μηνύματα από το ερωτικό παρελθόν, θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα 5/1: Ερωτικές επιστροφές με τον πιο ρομαντικό και τρυφερό τρόπο, θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης 8/1: Μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη 16/2: Καυτές στιγμές με πρώην, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου! Ο έρωτας από τα παλιά επιστρέφει, αλλά τελικά φέρνει απογοητεύσεις, για τους Παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου!

 

ΔΕΣ ΕΔΩ>> αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων ανά δεκαήμερο, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, έως 5/3/22!

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 8 έως 14 Νοεμβρίου 2021
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 15 έως 21 Νοεμβρίου 2021
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.