Η Αφροδίτη στον Ζυγό, από 29 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου 2022 και οι όψεις που θα σχηματίσει!

Δες αν σε επηρεάζουν:

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο ☏ 14724!

Αντίθεση Αφροδίτης-Δία 1/10: Οφείλουν να πουν ένα μεγάλο Όχι, σε υπερβολές όσον αφορά την ερωτική μας συμπεριφορά, γκάφες, λάθη, απαιτητικότητα, ζαβολιές, ανωριμότητα και επιπολαιότητα, οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα 10/10: Παρελθοντικές πληγές ανοίγουν και πάλι, προκαλώντας πόνο. Παλαιά προβλήματα επανέρχονται και προκαλούν δυσκολίες στα ερωτικά μας, κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου 14/10: Ερωτική πίστη, σταθερότητα και βάθος στις ερωτικές σχέσεις, ειλικρινή συναισθήματα, σπουδαίες θετικές εξελίξεις, σοβαρότητα στα ερωτικά ζητήματα και μακροπρόθεσμη εύνοια, θα έχουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

 

Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη 18/10: Πάθος, αισθησιασμό, σεξουαλικότητα, ανανέωση εμφάνισης, κατακτήσεις, γοητεία, καυτούς μεγάλους έρωτες, πονηρά φλερτ, διεκδίκηση, επίτευξη στόχων και ερωτικές επιτυχίες, θα έχουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι που ανήκουν στα τέλη του 2ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα 20/10: Παθιασμένες μεν, καταστροφικές και τοξικές σχέσεις δε, μας ταλαιπωρούν! Ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας, προβλήματα, ρήξεις, ερωτικά παιχνίδια εξουσίας, έλλειψη εμπιστοσύνης, λάθος ερωτικές επιλογές και υπερβολική καχυποψία, θα έχουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης 22/10: Δημιουργικότητα, έντονο συναίσθημα, ομορφιά, ερωτικές επιτυχίες, εύνοια, θετικές εξελίξεις, αισθητική, λάμψη, πολυτέλεια και εκπλήρωση επιθυμιών, θα έχουν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

ΔΕΣ ΕΔΩ>> αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, έως 23/10/22!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων 26 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου 2022
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 3 έως 9 Οκτωβρίου 2022
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.