ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΚΡΙΟΣ!
Ένας αληθινός άντρας είναι ειλικρινής. Δεν προσπαθεί να με ξεγελάσει, ούτε να κρύψει την αλήθεια από σένα για να σου «χαϊδέψει τα αυτιά». Απαντά στις ερωτήσεις σου με απόλυτη ειλικρίνεια ακόμα κι αν η αλήθεια πονάει! Είναι σαφής και «χύμα», ακόμα κι αν πρόκειται να προκαλέσει αντιπαράθεση! Καλύτερα έτσι, παρά μικτά μηνύματα ή ψεύτικες υποσχέσεις!


ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΤΑΥΡΟΣ!

Ο αληθινός άντρας σε κάνει και αισθάνεσαι ασφάλεια! Ξέρεις πως μπορείς να υπολογίζεις σε αυτόν. Ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσει ποτέ και πάντα θα είναι δίπλα σου όχι μόνο ως παρουσία αλλά ουσιαστικά! Ξέρεις ότι δεν θα σε εγκαταλείψει από ένα μικρό σου λαθάκι και ότι κι αυτός δεν θα ξεπεράσει ποτέ τα όρια! Ξέρεις ότι σε σέβεται, σου αφοσιώνεται και ότι μπορείς να του εμπιστευτείς τα πάντα!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΔΙΔΥΜΟΣ!
Ένας αληθινός άντρας σε διαλέγει, δεν τον διαλέγεις! Δεν έμπλεξε μαζί σου απλά για να έχει σχέση, ούτε γιατί θέλει να ξεπεράσει μία παλιά αγάπη, ούτε γιατί έτσι έπρεπε! Ξέρεις ότι σε διάλεξε γιατί τον γοήτευσες πραγματικά! Κι αυτό το ένιωσες μέσα από τις άπειρες συζητήσεις σας!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΚΑΡΚΙΝΟΣ!
Αληθινός άντρας είναι εκείνος που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα! Για την ιστορία σου, το παρελθόν σου, τους προβληματισμούς σου, τα βιώματα σου, την παιδική σου ηλικία! Πραγματικός άντρας είναι αυτός που σε ξέρει εκ βάθους και μάλιστα το επιδίωξε ο ίδιος!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΛΕΩΝ!
Ο αληθινός άντρας είναι γεμάτος πάθος και ρομαντισμό! Σε φλερτάρει ακόμα και αν σε έχει κατακτήσει! Είναι γενναιόδωρος και σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα! Σε διασκεδάζει, τον θαυμάζεις και ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους! Και κυρίως όλα αυτά τα κάνει με ένα απλό αντάλλαγμα: Αναγνώριση!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΠΑΡΘΕΝΟΣ!
Ένας αληθινός άντρας είναι συνεπής. Όχι μόνο στα ραντεβού! Παντού! Τηλεφωνεί τακτικά, απαντά σχεδόν αμέσως στα μηνύματα σου, όταν λέει ότι θα κάνει κάτι, το κάνει και θα έρθει πάντα στην ώρα του! Κάνετε μαζί σχέδια και καθιστά την επικοινωνία μεταξύ σας απλή και εύκολη!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΖΥΓΟΣ!
Δεν είναι μαζί σου απλά για να είναι! Όταν μιλάει για το μέλλον του, σε αναφέρει. Όταν αναφέρεται στα όνειρα και τα σχέδια του, συμμετέχεις πάντα σε αυτά! Θέλει να μοιράζεται και να μοιραστεί και στο μέλλον την ζωή του μαζί σου! Ένας αληθινός άντρας δεν σε βλέπει απλά ως μία προσωρινή σύντροφο!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΣΚΟΡΠΙΟΣ!
Δεν σε θεωρεί δεδομένη και δεν επαναπαύεται! Συνεχίζει όσος καιρός κι αν περάσει να σε ζηλεύει, να σε ποθεί σαν τρελός, να σε διεκδικεί, να προσπαθεί να σε καταλάβει! Αληθινός άντρας είναι εκείνος που θα σε κάνει να μην αμφισβητήσεις ποτέ τα συναισθήματα του κι ας είναι αρκετές φορές ακραία!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΤΟΞΟΤΗΣ!
Στέκεται δίπλα σου πάντα δίνοντας σου όπως κανείς άλλος κουράγιο, όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα ή όταν χρειάζεστε κάποιον να σε κάνει να χαμογελάσεις! Ένας αληθινός άντρας, όταν η γυναίκα του αντιμετωπίζει ένα προσωπικό δράμα, αυτός καταφέρνει να την στρέψει προς την θετική πλευρά της ζωής!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ!
Ένας αληθινός άντρας δεν παραιτείται από σένα, από την σχέση σας, με το παραμικρό! Δεν πελαγώνει, ούτε τον κουράζουν μικροπροβλήματα, διαφορές ή εμπόδια! Απεναντίας, οι δυσκολίες τον ενδυναμώνουν, τον πεισμώνουν και τον γεμίζουν υπομονή και θέληση να παλέψει για την αγάπη του!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΥΔΡΟΧΟΟΣ!
Ένας αληθινός άντρας δεν είναι αδιάφορος απέναντι στους κύκλους σου! Νοιάζεται πραγματικά να γίνει αποδεκτός και αγαπητός και κάνει πραγματική προσπάθεια γι’ αυτό με τους φίλους, συνεργάτες ή την οικογένειά σου. Θέλει να τους συναντά και να συναναστρέφεται μαζί τους! Άλλωστε είναι μέρος της ζωής σου!

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ αλά ΙΧΘΥΣ!
Ο αληθινός άντρας μπορεί άψογα να καταλάβει την γυναικεία ψυχολογία, την ευαισθησία σου, τα όνειρα σου, την διαίσθηση σου και τον ρομαντισμό σου! Κι όχι απλά τα κατανοεί όλα αυτά, αλλά τα εμπλουτίζει κιόλας με τα χάδια, τα φιλιά και τα λόγια του!

 

Προηγούμενο άρθρο12 ειλικρινείς άντρες αποκαλύπτουν τι θα τους κάνει να δεσμευτούν
Επόμενο άρθρο12 Σημάδια ότι δεν είσαι ερωτευμένος, αλλά εξαρτημένος
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.