1ο δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του μήνα, είναι απόλυτα ευνοϊκό για τα ερωτικά σου! Συναισθηματικές επιτυχίες, ομορφιά, νέα σχέση ή βελτίωση της ήδη υπάρχουσας θα έχεις! Το δεύτερο μισό όμως του μήνα, αναμένεται ανατρεπτικό για τα προσωπικά σου! Δεν θα λείψουν οι επίπονες καταλυτικές αλλαγές, οι ρήξεις, ακόμα και οι χωρισμοί ενδεχομένως!

2ο δεκαήμερο: Πεσμένο ψυχολογικά σε βρίσκουν οι πρώτες ημέρες του μήνα, κυρίως λόγω μίας αρνητικής αποκάλυψης, που αφορά τα αισθηματικά σου! Το υπόλοιπο του μήνα όμως, αναμένεται απόλυτα ευνοϊκό ερωτικά, αρκεί να συγκρατήσεις ανούσια ξεσπάσματα κτητικότητας. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις, ερωτική σταθερότητα, αισθησιακές στιγμές, θετικές εκπλήξεις, αλλά και ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα στον έρωτα!

3ο δεκαήμερο: Ο μήνας αυτός, τις πρώτες 15 ημέρες, θα σου προσφέρει ρομαντισμό και συναισθηματικές χαρές, που θα σου δώσει ένας ανεκπλήρωτος ή παρασκηνιακός έρωτας. Προσοχή μόνο στην τάση σου για απροσεξία, για να μην υπάρχουν αποκαλύψεις που δεν σε συμφέρουν! Το δεύτερο μισό του μήνα, θα έχει μεν πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις στο έπακρο τα ερωτικά σου και να πετύχεις στόχους, ωστόσο εσύ πέφτεις σε παγίδες, εξιδανικεύεις σχέσεις και τελικά απογοητεύεσαι! Οι τελευταίες ημέρες, κρύβουν πολλές αισθησιακές παθιασμένες στιγμές!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Καρκίνο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Ταύρο!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.