Ο Ερμής φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Ιχθύ από 5 έως 28 Μαρτίου 2019 και δεν μας έφτανε η αστρολογική του Αδυναμία,  ήρθε και έδεσε η… ό,τι να’ναι επικοινωνία!

Έλα όμως που αρχίζουν και τα ερωτικά πισωγυρίσματα, όπως σε κάθε Αναδρομή του Ερμή, 3-4 φορές τον χρόνο!
Ο/Η πρώην γυρνά, παρασυρόμενος από αναμνήσεις, νοσταλγία, συναίσθημα…

Άτιμα τα πισωγυρίσματα αυτά όμως…
Βλέπεις, τα επικοινωνιακά πάρε-δώσε με το ερωτικό παρελθόν, συνοδεύονται από ψεματάκια, αφηρημάδα, απροσεξία (ιδίως αν οι επαφές είναι κρυφές), αναβλητικότητα, ασυνεννοησία, υποκρισία και μπόλικο παραμύθιασμα με νέες υποσχέσεις που, guess what, δεν τηρούνται!

Προσοχή λοιπόν Δίδυμε, Παρθένε, Τοξότη και Ιχθύ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, γιατί οι λεκτικές γκάφες, θα είναι πολλές, ιδίως με παλαιούς έρωτες!
Εσύ πάλι, Ταύρε, Καρκίνε, Σκορπιέ και Αιγόκερε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνεις μηνύματα, επαφές και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος! Θα πάρεις το «αίμα σου πίσω» ή θα αρπάξεις την ευκαιρία για επανασύνδεση;

Δες Εδώ», ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή, 5 έως 28 Μαρτίου 2019>>

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις για το 2019, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2019!
Κάλεσε στο ☏ 14994!
Θέλεις προβλέψεις από τον αστρολόγο σου, χωρίς να χρεώσεις το σταθερό ή κινητό σου τηλέφωνο; Δες εδώ>>

Προηγούμενο άρθροΑνάδρομος Ερμής και Ερωτικές Επιστροφές
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στους Ιχθύες 6 Μαρτίου 2019: Προβλέψεις Ζωδίων
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here